Våra populäraste tjänster


Men bara för att du inte hittar vad du söker här betyder det inte att vi inte kan hjälpa dig. Kontakta oss så löser ditt problem!

Vår ambition


Vårt mål är alltid att du som kund ska bli nöjd. Vi vet också att du har en tanke med produkten du anlitar oss för att bygga. teknik/IT är det vi gör. Har vi kunskap som talar emot att det du förmedlar till oss om din idé ska lyckas kommer vi att dela den kunskapen med dig, vi vill att du ska lyckas, för då blir alla nöjda!

En informativ hemsida, kanske om ett företag eller förening? Samla information om din tjänst eller produkt och ge dina kunder en metod att kontakta dig!

Webbshop

Vill du sälja saker direkt på nätet är en webbshop att rekommendera. Integrerade betalningslösningar och möjlighet att sälja direkt!

Så jobbar vi


Ett av våra ledord är transparens. Vi kommer att säkerställa att vi verkligen förstår dina behov innan vi sätter igång arbetet. Har vi frågor ställer vi dem, och vi förstår dessutom att en idé ofta kan ändras när man ser hur den börjar ta form vilket gör att vi gärna involverar dig i vår process!

En hemsida eller webbshop som inte syns är enligt oss värdelös, att ranka bra på google med relevanta sökord för just din site är därför A och O. Men hur gör man det? Vi vet!

Google Adwords

Rankar du på Google men vill synas ännu mer? Eller inom områden du kanske inte är så stor på? Adwords är ett kampanjverktyg av Google som låter dig betala för att synas i sökresultaten.