Skaffa en app?

OM MOBILAPPAR

Appar, nya tidens mjukvara. En app är idag lika vardagligt som vatten eller luft. Appar har blivit en del av allas vår vardag och de lever med oss i våra smarta enheter. Oavsett om du har en PC, smartphone eller en tablet kommer du idag att stöta på appar på ett eller annat sätt. Det spelar heller ingen roll om du föredrar Apple eller Android, vilka är de två stora leverantörerna av operativsystem för dagens enheter. Microsoft har även de en plattform för appar och den används främst för datorer med Windows 10 och senare som operativsystem.

En app är ett litet program som är designat att hjälpa dig på ett eller annat sätt. Det kan vara genom att hålla koll på din kalender, kommunicera med dina vänner eller bara att ge dig underhållning medan du väntar på att tåget ska komma. Företag skapar idag appar för sina verksamheter både internt och externt. En intern app kan hjälpa dina anställda att rapportera arbetad tid, projektstatus eller till och med företagets bokföring på ett eller annat sätt. Externa appar ger dina kunder nytta på ett eller annat sätt. Det kan vara tidsbokning hos en frisörsalong, eller erbjudanden om du är en klädbutik.

Vi på MarketPush hjälper dig gärna skapa och utveckla din app, men innan du bestämmer dig för att skapa en app bör du tänka över följande punkter.

Hur kan en app passa in i din verksamhet?

Kommer din app skapa nytta för dig själv eller dina kunder?

Hur kommer användandet av din app se ut om ett år?

MarketPush Sweden AB

Ett svenskt företag med säte i Hudiksvall

Våra kunder kommer från hela Sverige och vi hjälper självklart alla. I ett lugnt, norrländskt tempo. Slappna av, vi löser det åt dig!