Gratis hemsida när du anlitar MarketPush

Kontakta oss

OM MARKETPUSH FULLSERVICE

Vad ingår i MarketPush Fullservice?

Hemsida, hosting och domän-namn

När du tecknar MarketPush Fullservice designar vi en hemsida åt dig från scratch. Detta sker i samråd med dig där vi lyssnar på vilka behov och önskemål du har. Det spelar ingen roll om du behöver en enklare informationssida eller en mer avancerad webbshop.

Vi bygger hemsidan från grunden. Troligen kommer vi använda Wordpress, men har behov som gör att annan plattform är bättre lämpad för dina ändamål rekommenderar vi bästa möjliga lösning.

När hemsidan är klar ser vi till att den hostas i vår egen hostingmiljö där vi tar hand om säkerhet och underhåll av hemsidan. Vi tillhandahåller även ett domän-namn, om du inte har ett eget du vill använda.

Annonser och marknadsföring

Vi hanterar även all din annonsering i Google Ads och Facebook Ads (även Instagram). Här är det du som sätter en budget, och du som betalar för eventuella annonser. Vi ser till att annonseringen sker optimalt, att du når så många som möjligt, samt att dina annonser faktiskt träffar rätt målgrupp och skapar rätt actions hos den målgruppen.

Vi kan även hjälpa till med pressutskick, backlinks till din webbsida eller native-artiklar på t.ex. nyhetswebbsidor.

Blogginlägg, nyhetsuppdateringar och sociala medier

Vi ser till att din hemsida och dina sociala medier. Att ha en bra webbsajt är en förutsättning och själva utgångspunkten för din digitala närvaro. Men att finnas där dina kunder finns är minst lika viktigt. Just därför tar vi ansvar för att uppdatera både din hemsida med nyheter kring ditt verksamhet/företag. Här håller vi kontakt med dig för att stämma av vad som ska kommuniceras, och när.

Utöver det ser vi även till att dina sociala medier är aktiva med ett par inlägg i veckan. Vill du kommunicera något speciellt och ha vår hjälp att göra det kontaktar du oss i förväg och låter oss veta vad budskapet ska vara så tar vi hand om resten!

MarketPush Fullservice

Pris
2999 SEK per månad
  • Notera att vi kräver att du tecknar ett avtal på minst 1 år för att en gratis hemsida ska ingå. Vill du teckna ett kortare avtal än så tar vi betalt för hemsidan och då kostar det 700 SEK per timme (exkl. moms).
MARKETPUSH SWEDEN AB

Ett svenskt företag med säte i Hudiksvall

Våra kunder kommer från hela Sverige och vi hjälper självklart alla. I ett lugnt, norrländskt tempo. Slappna av, vi löser det åt dig!