Google ads

Google erbjuder många möjligheter att nå ut

Googles omfattande närvaro har gjort deras produkter och tjänster till givna ställen att annonsera på. Då Google är väl medvetna om de omfattande reklammöjligheter de kan erbjuda, så har de själva lanserat ett flertal annonstjänster. Mest populära är Google Ads, tidigare känt som Adwords, och AdSense. Skillnaden mellan dem är att Google Ads erbjuder möjligheten att få annonser sedda i sökresultat och övriga Google-tjänster, medans Adsense är till för personer som driver egna sajter och vill få intäkter genom att visa reklam för sina besökare. Om man vill göra reklam för sina egna tjänster, produkter, kampanjer eller erbjudanden är Google Ads därmed ett givet alternativ.

Varför Google Ads?


När man väljer att annonsera med hjälp av Google Ads så får man väldigt stora möjligheter att välja exakt vilka personer man vill komma i kontakt med, och hur man vill kommunicera med dem. Man kan presentera videoklipp, produktlänkar, korta texter och mycket annat för att på bästa möjliga sätt nå ut till personer inom sin tänkta målgrupp, och även komma i kontakt med nya oväntade målgrupper.

  • Gör det möjligt att anpassa reklamkampanjen till en viss målgrupp utifrån nyckelord och användarmönster. Detta kan sedan utvärderas och anpassas för bästa möjliga effekt.
  • Erbjuder direktkontakt till användare av samtliga Googles tjänster. Med ett unikt stort antal användare kan man via Google nå ut till otroligt många personer.
  • Smart prissättning som gör att man bara behöver betala när ens annonser faktiskt når fram. Välj mellan att betala per klick eller utifrån visningar.

Den unika kombinationen av både avancerat samt lättanvänt gränssnitt och möjligheten att nå ut till ett enormt antal användare på Googles samtliga tjänster och plattformar har gjort Google Ads till ett givet val. I skrivande stund har Google fler än en miljarder användare, vilket gör dem till världens förmodligen allra största och främsta arena för reklam.

Vill man nå ut till så många som möjligt och kunna lansera riktade kampanjer är Ads helt klart ett av de bästa valen. Google erbjuder även de verktyg som krävs för att kunna utvärdera och justera pågående annonsering för att på så sätt få ut det allra mesta av sin reklamkampanj.

Vi arbetar också internationellt.

Eftersom Google är världsledande och därav gör att Google ads fungerar utmärkt över hela världen arbetar vi även internationellt. 

Exempel på tjänster

Google ADS

  • Genomgång – befintlig konto
  • Uppsättning – Startar nytt konto och kommer igång
  • Helhetslösning – Hanterar och optimerar löpande

EXPERTER PÅ SEO, GOOGLE ADS OCH FACEBOOK ADS

Är du redo att arbeta mer aktivt med din närvaro på nätet?